ANUNȚ IMPORTANT – Program de lucru

Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat la sediul filialei OAMGMAMR.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Suspendarea programului cu publicul începând cu data de 16 martie 2020, până la o dată ce  va fi anunțată ulterior. Excepție vor face situațiile care impun prezența membrilor la sediul filialei (ex .: Certificat de conformitate, Certificat de status profesional curent, etc.).

2. Depunerea și eliberarea documentelor se va face în format electronic , prin intermediul adresei de e-mail oammr_mures@yahoo.com unde membrii vor trimite în format .pdf (scanat) cererea și documentele aferente.

După verificarea cererii și a documentelor  trimise de solicitant, dacă sunt îndeplinite condițiile legale, Filiala Mureș a OAMGMAMR va trimite documentele solicitate prin e-mail, în format pdf.

Originalul documentului solicitat poate fi ridicat de către titular după expirarea măsurilor pentru prevenirea răspunderii coronavirusului și reluarea activităților cu publicul.

Plata cotizației de membru se va efectua prin transfer bancar în IBAN: RO04BRDE270SV90106522700 deschis la BRD Tg.-Mureș

3. Pentru a reduce cât mai mult riscul  răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail. Datele de contact sunt: telefon 0722390991, 0722404571, e-mail oammr_mures@yahoo.com

4. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și de Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.

Vă mulțumim pentru înțelegere!